Aulatilan kalustuksen uusinta

Kevään tullen meillä Teologisessa Instituutissa uusitaan odotusaulan kalusteet. Yleensä teemme valtion kanssa maksusitoumuksen huonekalujen hankinnasta, mutta tällä kertaa hoidimme kalusteet muuta kautta. Lähetimme tarjouspyynnön Kodin1 verkkokauppaan, ja saimme erittäin hyvän sopimuksen uusien huonekalujen hankintaan.

Investointimme käsittää 10 pöytäryhmää, joihin kuhunkin kuuluu neljä tuolia ja pöytä. Lisäksi uudistimme verhot sekä tilasimme muutaman senkin viherkasvien esillepanoon.

julkisentilan sisustus

On hienoa, että myös instituutit kuten me, pääsemme nauttimaan edullisista kalusteista jotka kaiken lisäksi näyttävät hyvältä. Ennen valtio edellytti hankintoja vain tietyistä kohteista. Nyt asiaa on järkeistetty ja veronmaksajien rahoja säästyy samalla kun huonekalut näyttävät paremmalta ja ovat lisäksi käyttömukavuudeltaan hyviä ja kestäviä.

Yhteisten tilojen viiihtyvyys on kaikkien viihtyvyyden kannalta tärkeää, niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin. Määrärahoja on käytössä rajoitetusti, joten niiden tulee kestää useampia vuosia.

(Visited 61 times, 1 visits today)